Archív článkov - 15. 12. 2006

Ak si chcete pozrieť archívny článok, môžete si ho vyhľadať, alebo zobraziť podľa dátumu kedy bol publikovaný

Redakcia SME15. dec 2006, o 23:34
15. dec 2006, o 21:29
Redakcia SME15. dec 2006, o 13:09 6
BRATISLAVA 15. decembra (SITA/Reuters) - Fanúšikovia Harryho Pottera v okrese Gwinnett v americkom štáte Georgia si môžu vydýchnuť. Miestne ministerstvo školstva totiž potvrdilo rozhodnutie okresnej rady, ... SITA15. dec 2006, o 12:17
15. dec 2006, o 8:07
BRATISLAVA - Deti vôbec nie sú skromné, čo sa týka želaní vianočných darčekov. Detská psychologička Mária Tóthová-Šimčáková hovorí, že želanie je vždy vyjadrením detskej túžby a snov. Deti sa nevedia prispôsobiť… Ingrid Drozdíková15. dec 2006, o 0:00
Pani Schneiderová ponúka aj návod ako na to, aby sme mali na Vianoce naozaj medovníčky s vynikajúcou chuťou. Na jednu dávku treba kilogram hladkej múky, do ktorej sa pridajú 3 lyžičky sódy bikarbóny a 15. dec 2006, o 0:00
V Banskej Štiavnici a okolí má výroba perníkov a medovníkov dlhú tradíciu. Mnohé skúsené pernikárky stavajú na tradícii dodnes, dokázali ju však obohatiť o nové prvky pri zdobení i pečení. K najznámejším… 15. dec 2006, o 0:00
Novoročná sviečková 15. dec 2006, o 0:00
* 8 vajec, 8 lyžíc práškového cukru, 5 lyžíc olúpaných zomletých mandlí, 5 lyžíc jemnej strúhanky 15. dec 2006, o 0:00
w 500 g hladkej múky, 250 g kryštálového cukru, 700 ml mlieka, 15. dec 2006, o 0:00
Silvestrovská huspenina 15. dec 2006, o 0:00
* 250 g stuženého rastlinného tuku, 300 g práškového cukru, 1/2 balíčka vanilkového cukru, 60 g kakaa, 50 g hladkej múky, 15. dec 2006, o 0:00
* 150 g hladkej múky, 150 g masla, 150 g práškového cukru, 15. dec 2006, o 0:00
Kalerábové tajomstvo 15. dec 2006, o 0:00
* 6 žĺtkov, 150 g práškového cukru, 1/2 balíčka vanilkového cukru, kôra z 1/2 citróna, 150 g polohrubej múky, 1/2 lyžičky kypriaceho prášku, sneh zo 6 bielkov 15. dec 2006, o 0:00
* 300 g hladkej múky, 200 g masla alebo rastlinného tuku, 15. dec 2006, o 0:00
Zemiakový šalát so sardelkami 15. dec 2006, o 0:00
* 220 g práškového cukru, 2 vajcia, 3 žĺtky, kôra z pomaranča, 15. dec 2006, o 0:00
* 200 g masla, 80 g práškového cukru, 2 žĺtky, 1 vajce, 500 g hladkej múky, trocha soli, 30 g droždia, 300 ml mlieka 15. dec 2006, o 0:00

Najčítanejšie na SME

Komerčné články

  1. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  2. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  3. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  4. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  5. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  6. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor
  7. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné
  8. Wolt Stars 2025: Najviac cien získali prevádzky v Bratislave
  1. CTP Slovakia sa blíži k miliónu m² prenajímateľnej plochy
  2. Zlaté vajcia nemusia byť od Fabergé
  3. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max
  4. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice?
  5. Ako ročné obdobia menia pachy domácich miláčikov?
  6. Probiotiká nie sú len na trávenie
  7. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre
  8. Zažite začiatkom mája divadelnú revoltu v Bratislave!
  1. Myslíte si, že plavby nie sú pre vás? Zrejme zmeníte názor 6 319
  2. Expertka na profesijný rozvoj: Ľudia nechcú počuť, že bude dobre 5 840
  3. Unikátny pôrod tenistky Jany Čepelovej v Kardiocentre AGEL 4 685
  4. Jeho technológie bežia, keď zlyhá všetko ostatné 3 203
  5. Do čoho sa oplatí investovať: zateplenie, čerpadlo či okná? 2 678
  6. V Košiciach otvorili veľkoformátovú lekáreň Super Dr. Max 2 395
  7. The Last of Us je späť. Oplatilo sa čakať dva roky? 1 737
  8. Ako mať skvelých ľudí, keď sa mnohí pozerajú za hranice? 1 565
SkryťZatvoriť reklamu